Skip to content

Vekabest Examentraining internetkaart

Heb je het de Auto Theorie voldoende bestudeerd en denk je dat je klaar bent voor het CBR examen? Dan is het misschien verstandig om wat examens te oefenen. Met behulp van deze examentraining internetkaart is dat mogelijk.

Over de Vekabest Examentraining internetkaart
Na aankoop van de Examentraining internetkaart krijg je van ons een activatiecode waarmee je op onze website kunt inloggen. Vanaf het moment dat je voor het eerst hebt ingelogd kan je maar liefst 10 uur gebruik maken van je Examentraining internetkaart. Je kunt je Theorie examens oefen via de computer, laptop of telefoon.

De examentraining bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+). Tijdens het oefenen word je geholpen door je persoonlijke foutenbank en digitale coach. Zo kun je heel efficiënt werken aan je zwakke plekken en bereid je je optimaal voor op je CBR theorie-examen.

*Let op! De exameninternetkaart bestaat alleen uit examentraining. Het is de bedoeling dat je eerst de lesstof leert middels het boek of met behulp van de online leerruimte.

De Examentraining internetkaart bevat:
– Oefenvragen per onderwerp
– Geselecteerde examenvragen
– 40 complete examentrainingen

Kosten:
€ 25,95

Back To Top