Skip to content

CBR Theorie examen


Het CBR Theorie-examen voor Autorijbewijs B afleggen kan op verschillende locaties in Nederland. Onze leerlingen kiezen meestal voor een vestiging in Breda, Goes of Barendrecht. Uiteraard moet je de lesstof goed bestudeerd hebben en het is ook verstandig om van tevoren wat oefenexamens te doen.

Wanneer leg je het theorie examen af?
De meeste leerlingen die starten met hun rijbewijsopleiding beginnen direct met het leren van de Theorie en doen aansluitend theorie examen. Maar het is ook mogelijk om je theorie examen te doen nog voordat je bent begonnen met de praktijklessen. Je moet dan wel 16 jaar of ouder zijn.

Tip! Indien je nog moet leren voor de Auto Theorie, kan je bij ons een complete Theorie opleiding volgen. Hierin zit het CBR examen inbegrepen.

Je bent klaar voor je theorie examen indien je:
* 16 jaar of ouder bent
* De lesstof zelfstandig hebt geleerd
* Nog nooit Theorie examen hebt gedaan of
* Gezakt bent voor een eerder theorie examen en opnieuw hebt geleerd

Je Theorie examen aanvragen
Vraag tijdig je theorie examen aan, het is mogelijk om direct je CBR Theorie examen aan te vragen, ga dan naar mijn.cbr.nl

Aanvraag en kosten
Het is ook mogelijk om via ons het theorie examen aan te vragen. Wij hebben dan wel een aantal gegevens van je nodig. Zodra de betaling bij ons binnen is vragen wij het theorie examen voor je aan en ontvang je een uitnodiging van het CBR. De kosten voor de aanvraag via ons bedragen € 49,95

Back To Top