Skip to content

Welkom bij Autorijschool Move-it!

Wij verzorgen rijbewijs B rijopleidingen die naast het aanleren van kennis, vaardigheid en inzicht, tevens het accent wil leggen op de vorming tot bewust, sociaal, veilig en verantwoordelijk rijgedrag.

Locatie en lesgebied
Autorijschool Move-it is gevestigd in Steenbergen. (West Brabant) Onze leerlingen komen uit omgeving Bergen op zoom, Halsteren, Hoogerheide, Tholen, Steenbergen of omstreken.

Rijopleidingen
In de loop der jaren worden er steeds meer eisen gesteld aan het niveau van de leerling op het rijexamen. Er is steeds meer verkeer op de weg en de situaties zijn ook complexer geworden. Er zijn dus altijd volop uitdagingen die wij graag samen met jou aan gaan. Wij verzorgen complete Autorijopleidingen voor Autorijbewijs B in een schakelauto of in een automaat. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons een Theorieopleiding te volgen voor Autorijbewijs B. Zie Aanbod en Tarieven voor meer informatie.

Instructie
Een veel voorkomend probleem bij grote rijscholen is doorgaans de wisseling van diverse instructeurs. Dit kan voor problemen zorgen tijdens je rijopleiding. Als je bij ons komt lessen, hoef je daar niet bang voor te zijn. Je krijgt bij ons altijd een vaste rij-instructrice die samen met jou het gehele traject doorloopt. Onze rij-instructrice volgt regelmatig bijscholing en is tevens faalangst gecertificeerd.

SONJA TELJEUR, INSTRUCTRICE EN RIJSCHOOLHOUDER VAN AUTORIJSCHOOL MOVE IT:

Leuk dat je een kijkje neemt bij mijn Autorijschool! Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Sonja Teljeur. Ik ben rijschoolhouder en instructrice van Autorijschool Move It.

In tegenstelling tot veel mensen, vond ik het nooit erg om lange afstanden in de auto door te brengen. Maar nog mooier leek het mij, dat ik andere mensen zou gaan opleiden om deel te nemen aan het verkeer. Het was dan ook een langgekoesterde wens om rij instructrice te worden. In 2018 heb ik mijn bevoegdheid gehaald en ben daarna gestart met mijn eigen rijschool. Dagelijks werk ik met veel plezier zodat ik mijn leerlingen naar het rijbewijs toe kan helpen.

Bij mij leer je op een leuke en ongedwongen manier autorijden. Ik hou van de omgang met mensen en help ze graag! Ik heb veel geduld en inlevingsvermogen. Ik breng graag het beste in mensen naar boven om de zelfredzaamheid te vergroten. Ik help je om zelfvertrouwen stap voor stap op te bouwen. Ik pas mijn tempo en niveau aan. Door te focussen op positieve dingen, geeft dat vertrouwen.

Wat ik verder heel belangrijk vind, is dat de leerling echt klaar is voor het examen en zich zeker voelt om uiteindelijk plaats te nemen naast een examinator. Ik zal hierbij altijd rekening houden met de leerling. Wanneer iemand op kan gaan voor zijn examen is dus ook verschillend. Bij de één zal dat al na bijvoorbeeld 30 lessen zijn en de ander heeft daar 40, 50 of meer lessen voor nodig. Iedere leerling krijgt dus altijd op zijn eigen niveau les.

Durf jij achter het stuur plaats te nemen? Dan sta ik jou heel graag bij.

WAAROM AUTORIJSCHOOL MOVE IT?

  • Altijd een gratis proefles
  • Wij zijn faalangst gecertificeerd
  • Geen lange wachtlijsten, na inschrijven kan je direct starten
  • Flexibele lestijden zijn mogelijk, zonder extra toeslag
  • Altijd dezelfde instructrice en lesauto
  • Autorijles volgen op een leuke, ongedwongen manier
  • Zeer aantrekkelijke lespakketten
  • Altijd les in dezelfde frisse, rookvrije lesauto

Je riJbewiJs halen bij autoriJschool Move-it? Deze leerlingen gingen Je voor!

TTT was ook heel fijn! En in 1 x geslaagd!

Hele fijne en goeie lessen gehad van Sonja! Ze heeft veel geduld en ze kan enorm goed uitleggen. De TTT was ook heel fijn, zo wist ik wat ik kon verwachten bij mijn rijexamen. Rijschool move it is zeker een aanrader!!!

Fijne rijschool! Zeer zeker een aanrader.

Super fijne rijschool, hele goede en duidelijke uitleg tijdens de lessen. Ik kon echt mezelf zijn tijdens de lessen en voelde me echt veilig tijdens het lessen. Zeer zeker een aanrader!!

Jammer dat ik niet eerder kwam!

Ik ben erg blij dat ik dit school heb gekozen, ook wat jammer dat ik niet eerder kwam .Ik heb erg veel dingen geleerd op dit school in heel korte tijd en ik ben geslaagd bij eerste keer .les is heel duidelijk en serieu, instructies met sterke ervaring!

Goede uitleg! Geslaagd in 1 keer!

Ik heb mijn rijbewijs gehaald in een keer met een tussentijdse toets. Ze geeft fijn les en goede uitleg. Super tevreden over Move-it!

Zeker weten een aanrader!

Super fijne rijlessen gehad en in één keer geslaagd! Zeker weten een aanrader.

Schrijf je zo snel mogelijk in!

Hele gezellige en leuke lessen en in één keer geslaagd!

Dankzij de goede begeleiding en de leuke lessen van Sonja en Amy, ben ik in één keer geslaagd. Veel hulp en begeleiding gekregen, er werd ook veel tijd voor me genomen en ook advies gekregen voor wat het beste voor me was tijdens het lessen.
Als je nog een rijles zoekt, wat doe je, schrijf je zo snel mogelijk hier in!

duidelijke instructies van Amy, een aanbeveling!

Hele fijne en duidelijke instructies van Amy. Goede rijschool en beveel iedereen aan!

Sonja heeft veel geduld!

Wat een fijne lessen heb ik gereden bij Sonja!
Super gezellig met haar. In een keer kunnen slagen! De instructrice heeft veel geduld waardoor de lessen fijn verliepen!

Goede uitleg en gezellig. In 1x geslaagd!

Super leuke instructrice goede uitleg tijdens de lessen. Hardstikke gezellige lessen gehad.
Vandaag in 1 keer geslaagd.
Echt een aanrader!!!!!

Dankjewel rijschool Move it!

Door de inzet van mijn rij instructrice Carla heb ik door kunnen zetten om mijn rijbewijs te halen .Dank je wel rijschool Move it.

Altijd gezellig en in 1 x geslaagd!

Super leuke rijlessen! Altijd gezellig en in 1x geslaagd!

Aanrader! In 1 x geslaagd!

Enorm naar me zin gehad alle rijlessen en veel van geleerd. In 1x geslaagd mede door het vertrouwen. Een echte aanrader!

In 1 keer geslaagd! Duidelijke, gezellige lessen!

In 1 keer geslaagd dankzij alle super duidelijke, maar ook hele gezellige lessen. Heel erg bedankt!

Altijd gezellig!

Altijd gezellig!
Goed gehoplen, goed bereikbaar en denken met je mee!

Goeie en duidelijke instructie

Goeie en Duidelijke instructie.
Heb goed kunnen leren rijden en weten wat ik wel en niet moest doen.

Examen in 1 keer gehaald, zeker een aanrader als je wil lessen.

3 maal scheepsrecht. Hele goede begeleidster!

Best een fijne rijschool had eerst handgeschakeld gedaan bij een andere rijschool maar omdat dit niet zo lekker liep toch voor automaat gegaan en Sonja is een hele goede begeleidster. Is heel vriendelijk en zegt iedere keer waar je echt op moet letten. Na drie keer theorie te doen en drie maal praktijk exaam ben ik nu met glans geslaagd en kan ik veilige kilometers rijden. Ik raad deze rijschool echt aan. Hartelijk dank Sonja voor de fijne begeleiding x groetjes Martine

In 1 x geslaagd! Een aanrader om je rijbewijs hier te halen.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Rian. Ik heb heel veel geleerd in weinig lessen en het was altijd gezellig in de auto. Als ik de uitleg soms niet snapte werd het op een andere manier uitgelegd en snapte ik het wel. Het is zeker een aanrader om hier je rijbewijs te halen ?

Met plezier naar de rijles!

Super leuke en leerzame lessen gehad bij Sonja. Ik ging altijd met plezier naar rijles. Echt een aanrader!

Super Rijschool en in 1 keer geslaagd!

Super rijschool! Neemt de tijd voor je en denkt echt met je mee!! Ben zo blij dat ik de overstap gemaakt heb. Bedankt Autorijschool Move-it voor alles!!!!

Super leuke instructrice!!

Hele fijne rijschool en een super leuke instructrice!!

Instructrice met veel geduld en aandacht!

Super fijne rijschool!
Ik heb erg fijne en leerzame lessen gehad. Een super leuke instructrice met veel geduld en aandacht voor je.
Altijd gezellige lessen en een leuke sfeer. Je word goed en op je eigen tempo klaar gemaakt voor je examen. Erg bedankt!

Aanrader!!

Hele goede en leuke rijlessen
Een aanrader dus!!

Fijne sfeer in de auto en duidelijke uitleg!

Er werd echt tijd voor je genomen. Ook was er altijd een duidelijke uitleg over het autorijden, maar naast het leren autorijden waren de lessen ook altijd gezellig en daardoor was er een fijne sfeer in de auto:)

Je hebt mij vertrouwen gegeven!

Heel erg bedankt Sonja voor de gezellige lessen en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven! Hierdoor heb ik mijn examen in één keer gehaald!!

Fijne sfeer in de auto

Enorm bedankt Sonja, zonder jou was het me niet gelukt. Enorm fijne duidelijke uitleg, Fijne sfeer in de auto en gewoon helemaal klaargestoomd voor het examen. Nogmaals bedankt.

Gezellige en geduldige instructrice en in 1 keer geslaagd!

Een fijne rijschool met een hele gezellige en geduldige instructrice. Ik keek altijd uit naar de rijlessen en ben in 1 keer geslaagd!

Iedereen is anders!! Geef niet op!!

Ik heb nu 2 weken me rijbewijs. Dit met dank aan rijschool move it. Al vele kilometers gemaakt. Met vertrouwen en kennis.
Het was niet gemakkelijk. Ben overgestapt, na mijn verhuizing. Mijn handicap was een uitdaging! Maar eentje die Sonja graag aanging.

Als ze merkt dat iets blijft hangen of niet lekker gaat. Dan wordt dat geoefend totdat het wel gaat. Luister ook naar haar. Ben je nog niet klaar voor een examen. Dan zegt ze dat niet zomaar.

“ denk niet dat ze me snel zal vergeten. Ik race ook en de bocht nemen of nemen. Is toch wat anders”.

Een tip voor jezelf: gun je zelf genoeg tijd! Iedereen is anders!!! En geef niet op!!

Sonja neemt echt de tijd voor je en in 1 keer geslaagd!

Hele fijne en gezellige lessen gehad bij Sonja, iemand die echt tijd voor je neemt en alles super goed uitlegt!

In 1 keer geslaagd!!

In een keer geslaagd!

Door de leerzame en gezellige lessen met Sonja ben ik in een keer geslaagd!

Perfecte begeleiding!

Doordat Sonja de perfecte begeleiding en de juiste aanpak van les geven gaf ben ik in 1x geslaagd! Als je opzoek bent naar een goede rijschool ga dan voor Move it!!

Instructrice met veel geduld!

Leuke gezellige instructrice met veel geduld, en een goede kijk op rijden. Ben hier in 1x geslaagd!!

In 1 keer geslaagd!

Hele fijne tijd gehad tijdens het lessen bij Move-It. Reed bij Amy, maar Sonja en Amy denken over alles mee om je een zo fijn mogelijke examenervaring te geven. Met succes in 1x geslaagd. Ik raad move it zeker aan!

In 1 X geslaagd!!

Door de goede begeleiding en de juiste aanpak van les geven heeft Sonja mij goed opweg geholpen, hierdoor ben ik in 1x geslaagd! Als je opzoek bent naar een goede rijschool ga dan voor Move it!!

Dikke aanrader, dankbaar voor de plezierige lessen.

Ik heb altijd met plezier gelest bij Sonja, ze is super gezellig, lief maar ook een hele goeie lerares! Ze neemt tijd voor je en laat je echt op je gemak voelen ik ben heel dankbaar dat ik bij haar heb mogen rijlessen. Ze is een dikke aanrader!!!

Leuke lessen en in 1 keer geslaagd!

Fantastisch!!! Leuke lessen en goede begeleiding. In een keer geslaagd dus dat zegt genoeg. Hele fijne ervaring

Dikke aanrader!

Ik heb altijd met plezier gelest bij Sonja, ze is super gezellig, lief maar ook een hele goeie lerares! Ze neemt tijd voor je en laat je echt op je gemak voelen ik ben heel dankbaar dat ik bij haar heb mogen rijlessen. Ze is een dikke aanrader!!!

In 1 keer rijbewijs gehaald!

Met behulp van Sonja heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Het waren altijd erg leuke, gezellig en leerzame lessen. Zeker een aanrader!!

goede uitleg hartstikke gezellig en in 1 keer geslaagd, ik zeg een goede aanrader!!

Heb altijd met plezier bij sonja gelesd. Ze is een voorbeeld voor vele rijscholen. Ze is iemand die met heel haar hart haar vak uitvoert.
Ze heeft geduld en is super lief ze laat je echt op je gemak voelen.
Je heb altijd de zelfde persoon en auto en dat is goed voor het vertrouwen in jezelf en voor de gene die jou lesgeeft.
Kortom zoek je een goeie rijschool raad ik jullie sonja aan met de volle 100%!!!

Super!! ik ging nooit met tegenzin naar rijles en heb de rijlessen altijd als fijn ervaren!! Sonja heeft veel geduld al deed ik 10x hetzelfde verkeerd!

Heel fijne, gezellige en leerzame rijlessen! In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Sonja. Ze legt duidelijk uit en kan je goed helpen met faalangst. Zeker een aanrader!

Je wordt op je eigen tempo klaargemaakt voor het examen, goede leerzame en leuke lessen gehad. Vandaag in 1x geslaagd!

Sonja is supergezellig en kan goed uitleggen.
Tijdens de lessen altijd veel lol gehad.
Ze heeft veel geduld voor de langzaam lerende leerlingen.

Persoonlijke begeleiding, werd goed gekeken wat je goed kon en waar je nog tijd voor nodig had, vanwege werk kon ik altijd maar op bepaalde tijden lessen en dat was allemaal geen probleem, kortom super!

Hele leuke lessen waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Met de hulp van Sonja heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald!!

Hele fijne lessen gehad! Leuke en gezellige instructrice, heeft geduld en geeft duidelijke uitleg! Echt een aanrader!

Hele fijne instructrice met veel kennis en een hoop geduld. Na bij een ander een aantal keer gezakt te zijn, hier eindelijk het zelfvertrouwen gekregen en mijn rijbewijs gehaald. Sonja bedankt!!

Super leuke instructrice, goeie uitleg tijdens de lessen.
Echt een aanrader…toppie

Goeie en duidelijke lessen! Instructrice heeft echt aandacht voor jou! Hier kunnen vele rijscholen nog wat van leren! Echt een aanrader!! X

Ervaring: Supertoffe instructrice met veel geduld.

Back To Top