Skip to content

Vekabest Auto Theorieboek

Het Vekabest Autotheorieboek is het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland en bevat alle onderwerpen van het CBR Auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. In principe heb je alleen aan dit Theorieboek voldoende om de theorie onder de knie te krijgen. Het theorieboek bevat namelijk alle onderdelen die bij het CBR theorie examen aan bod komen.

Het leren van de lesstof is voor alle leeftijden. Houd er wel rekening mee dat je pas Theorie-examen mag afleggen als je 16 jaar of ouder bent.

*Tip! Wil je oefenen met realistische CBR-Theorie-examens? Gebruik dan naast dit theorieboek onze Theorie internetkaart. 

Over het Auto theorieboek
Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt. Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie, ga je goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende slaagkans.

Inhoud Auto theorieboek
Dit Auto theorieboek behandelt in 14 hoofdstukken alle CBR examenonderwerpen. Deze worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de lesstof gemakkelijk in je opneemt. Bovendien staan er veel foto’s en afbeeldingen in dit auto theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten.

Prijs:
Het theorieboek kost € 26,50.

Exclusief:
Bestel je het Auto theorieboek, dan is het CBR theorie-examen niet inbegrepen. Deze kan je los aanvragen. Bestel je Auto theorieboek hier Het boek wordt dan binnen 3 werkdagen toegestuurd.

 

Back To Top