Skip to content

Autorijschool Move-it Theorie opleiding

Er zijn vele manieren om te leren voor het theorie-examen en in principe ben je geheel vrij om daar een keuze in te maken. Echter, uit ervaring weten wij wat de beste methoden zijn. Daarom hebben wij de Autorijschool Move-it Theorieopleiding samengesteld, waarin wij de beste middelen voor jou hebben geselecteerd. Ter afronding van deze theorieopleiding ga je op Theorie-examen.

Wat kan je van de Autorijschool Move-it Theorieopleiding verwachten?
Na aanmelding ontvang je van ons het Theorieboek, alsmede een inlogcode om toegang te krijgen tot de online leerruimte. Je kunt 3 maanden na activering gebruik maken van de online leeromgeving. Wij adviseren je dan ook om er direct mee te starten.

Na aanmelding ontvang je van ons:
* Theorieboek
* Complete internetopleiding, 3 maanden online toegang
* 15 uur toegang tot de examentrainingen
* 1 CBR Theorie-Examen

De Autorijschool Move-it Theorieopleiding is geschikt voor iedereen die:
* 16 jaar of ouder is
* Alles onder 1 dak geregeld wil hebben
* Verzekerd wil zijn van de beste leermethode
* Het leren van de Auto theorie wil verspreiden over de gehele rijopleiding
* Praktijklessen volgt bij onze rijschool
* Praktijklessen volgt bij een andere rijschool

De online leerruimte
De online leerruimte bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. De lesstof bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+). De online leerruimte zit boordevol afbeeldingen en – waar nodig – bewegende animaties, video’s en slide shows die de lesstof illustreren. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen.

Vekabest Auto theorieboek
Het Vekabest Auto theorieboek is inbegrepen in de Theorieopleiding. Je ontvangt hem binnen 5 werkdagen na aanmelding. Het Vekabest Auto theorieboek is het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland en bevat alle onderwerpen van het CBR Auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. je kunt dit boek gebruiken ter aanvulling van de online leerruimte.

Online examentrainingen
Heb je alle lesstof voldoende bestudeerd? Dan heb je na afloop nog 15 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen.

CBR Theorie examen
In deze Autorijschool Move-it Theorieopleiding is 1 CBR Theorie examen inbegrepen. Deze vragen wij in overleg met jou voor je aan.

Toelichting:
Autorijschool Move-it is niet verantwoordelijk voor de uitslag op het CBR examen. Ben je gezakt, dan zal je de lesstof nog beter moeten studeren en opnieuw een examen moeten aanvragen. De kosten voor een tweede theorie examen vallen niet binnen de opleiding.

Kosten
De kosten voor de Autorijschool Move it Theorieopleiding bedragen € 125,00. (Dit is inclusief de kosten van het Theorie-examen op een CBR locatie.)

Betaling
Na inschrijving voor de Autorijschool Move-it Theorie opleiding ontvang je van ons een factuur. Deze dient binnen 14 dagen voldaan te worden.

Back To Top