Skip to content

Gratis proefles

Gratis als je bij autorijschool Move it komt lessen. Anders is het 40 euro.

Wil je op een leuke manier leren autorijden, dan is het heel belangrijk dat het klikt tussen jou en je instructeur of instructrice. Je zit tenslotte heel wat uurtjes samen in de auto. De proefles is dus in eerste instantie bedoeld om kennis te maken. Daarnaast gaan we bekijken wat voor leerniveau je op dat moment hebt.

Gratis Proefles autorijles

Het leerniveau dat je van tevoren hebt, is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals: aanleg, motivatie, behendigheid, ervaring etc. Waarschijnlijk heb je nog helemaal geen kennis opgedaan. Maar het kan ook zijn dat je wel al wat theoretische kennis bezit doordat je bijvoorbeeld al een AM rijbewijs (Snorfiets, brommer, scooter of brommobiel) in bezit hebt. Ter afsluiting van de proefles krijg je een goed advies over het lespakket of rijopleiding welke het beste aan sluit bij jouw behoeften en wensen. Een proefles is niet verplicht. Heb je geen twijfel en wil je direct starten met je rijopleiding? Schrijf je dan direct in.

let op! Heb je al wat autorijlessen gehad bij een andere rijschool of verwacht je minder dan 20 lessen nodig te hebben? Schrijf je dan in voor een 60 minuten durende losse autorijles.

Wat kan je van de proefles verwachten?
Je kunt in onze lesauto achter het stuur plaats nemen op de afgesproken dag, tijdstip en plaats. De proefles duurt ongeveer 60 minuten (ongeveer 45 minuten achter stuur). Aan de hand van het gereden stuk kunnen wij een redelijke inschatting maken welke rijopleiding het beste bij je past. (Let wel: Dit blijft altijd een schatting en de daadwerkelijke duur van de rijopleiding kunnen wij niet garanderen.) Na afloop van de proefles en het advies krijg je eventueel de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven.

Kosten
Een proefles is gratis.

Besluit je om welke reden dan ook niet te komen lessen bij de rijschool dan ben je 40 euro aan kosten verschuldigd. Heb je de 40 euro vooraf betaald en ga je de rijlessen bij ons volgen dan wordt het bedrag in mindering gebracht op je factuur.  Heb je nog niets betaald en besluit je niet te komen lessen dan krijg je achteraf de factuur toegestuurd.

Aanmelden
Laat hieronder je contactgegevens achter. Vanaf het moment dat je je hebt aangemeld voor de proefles nemen wij binnen 3 dagen contact met je op om de afspraak in te plannen. Wij streven er na de proefles binnen 2 weken na aanmelding plaatst te laten vinden maar dit zal meestal al heel snel kunnen.

Ja! Ik wIl een gratIs proefles aanvragen!

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top